Ons team

Ken jij de medewerkers van Electro Ghys al?
Wij stellen onze teamleden graag aan je voor!
Zij helpen je steeds met plezier verder in de winkel.

Leer ons kennen

Een goed team is er één waar power in zit... En laat dat van Electro Ghys er nu net zo eentje zijn! Elke medewerker kan rekenen op een professionele ervaring en staat je altijd met raad en daad bij.

De dames

Ons verkoopsteam bestaat uit Marina, Dorien, Kirsten en Ines. Drie dames boordevol energie die je steeds vriendelijk ontvangen. Moet je even wachten in de winkel omdat het druk is? Dan bieden zij je zelfs een tasje koffie aan. Van service gesproken! Ze maken dan ook graag tijd voor elke klant om alle vragen te beantwoorden. Wil jij bijvoorbeeld advies over een toestel of wil je weten welk apparaat nu echt het zuinigst is? Deze vrouwen helpen je verder met hun professionele kennis.

De heren

Daarnaast mogen we natuurlijk onze mannen niet vergeten, want ook zij staan voor iedere klant paraat. Zij maken namelijk deel uit van ons plaatsings- en herstelteam. Hans, Ernst en Joeri installeren je toestel met aandacht voor detail, zodat alles piekfijn in orde is. Dat doen ze ook wanneer er een reparatie nodig is. Ze krijgen dan ook (bijna) elke machine weer aan de praat!

Marina Van Hove

Zaakvoerster

Hans Broeckx

Zaakvoerder & technieker

Ines Van Oers

Verkoopster

Dorien Obbels

Verkoopster

Kirsten Fris

Verkoopster

Ernst Lückerath

Technieker

Joeri Stoops

Installateur